music Player goes here
[ ]
인피니트 & 엑소





✿ Facebook
✹ Twitter
✖ IG : @HannanLM
+
+

Segmen Whoopers 1st Anniversary ON 1.12.12 AT 9:26 pm

  Assalamualaikum bloggers. Dah berhabuk gila dah my blog ni. Last post bulan May..k. Post ni memang special-seSpecialnya untuk Whoopers tersayang. Tak sangka kan , dah setahun kita bersama even sebab-sebab yang menyebabkan group ini ditubuhkan amatlah...k. Masa lalu jangan dikenang. Kan ada hikmah di sebalik semuanya . Hikhik :3

  Masa last holiday ; November & December 2011 , to be honest , memang banyak benda happening berlaku. Jap , aku masuk group ni masa first time group ni ditubuhkan.Masa MAMA Event tahun lepas. K tak ingat tarikhnya. Orang yang memasukkan aku dalam Whoopers ; Unnie Darla or Eisya. Lupa. lol. First tanggapan pada Whoopers ? Group ni memang jjang !

  Saat-saat aku dengan Whoopers memang aku takkan pernah lupakan. *flashback* . Ingat lagi , masa time malam MAMA Event tu , mula-mula je dah kutuk founder ehem ehem kann? lol. Memang banyak lah komen-mengomennya. Tapi lepas tu spazz pasal MAMA. Memory aku tak berapa berfungsi ekceli ni. Hmm hmm. Pasal apa lagi eh -.- Oh , documents. lol. Whoopers ada banyak doc kot. Pasal birthday artist , nickname , birthday kami semua. Tu semua hasil daripada usaha Akak Nana Johari yang poreber cute + berseni tahap tak ingat . lol .

  Let's talk about kegemilangan Whoopers. Ehem ehem. Kami ada banyak tempat kegemilangan. lol. Mula-mula opkoss la dalam group Whoopers ni dulu. Kalau Whoopers meriah , memang penuh gila notification FB. Memang tak terbaca lah. Sekali keluar noti , sampai ke atas listnya. Memang meleTOP lah ! Sesiapa yang tak tahan memang sentap la. Haha.

  Yang kedua , di twitter. Bila facebook teramatlah memboringkan , memang semua habis bukak sayap lebar-lebar terbang ke twitter la. Bila kat twitter , mesti main #hashtag kan. Antara #hashtagnye ; 
   Dan yang paling daebak , yang telah dihastag pada 28 November jam 12.00 Malaysia Time ; #Whoopers1stAnniversary :') . Bak kata Sharifah Sofia a.k.a Sofia ; " Whoopers semakin tua." hikhik. Semoga group kita kekal selamanya. Aaamiinn ;) Oh ! Lupa pula , this is our official twittah : @whoopers_jjang

   Third , kita orang ada radio tau ! Kau hadoo ? Masa mula-mula radio tu beroperasi , memang ramai lah yang menggila dekat chatting room. Ramai yang guna nama pelik pelik sampai aku pun tak tau tu sapa. Haha. Sekarang , radio dah sunyi. Semua orang sibuk kot. Tapi memang jjang la . Radio : http://now.in/radio/whoopers_jjang

  Kitaorang ada sekolah you know :3 #SekolahWhoopers. Ada banyak jawatan yang ditawarkan. Aku jadi #PRSSekolahWhoopers . Yia ketua Prs. Au auu. Ahhh. Pengetuanya opkos la Unnie Darlaaa ~

  Last , kita orang ada whatsapp . hihi. Hyung yang buat group whatsapp. Kalau tak online whatsapp sehari je , memang banyak la unread message . Hikhik.

  Hmm , ramai lah jugak kot aku rapat dengan ahli-ahli whoopers masa aku mula-mula masuk. Antaranya ; 
My Bias and Madu :

~ The one and only Kim Myungsoo ;D - Tyka a.k.a kakak madu sulung , arina , ain a.k.a josh , yia a.k.a piranha.
~ LJoe , Luhan , Sandeul , Jo Kwon , Minhyuk , Kevin - sesiapa bias dia ada dalam ni kita madu lah ye. lol .

   And pada 28 November tu jugak , Whoopers buat julung-julung kalinya buat awards. K , actually aku tak online pun masa trend #Whoopers1stAnniversary dengan awards bagai ni T-T Sedih tau tak sebab tak dapat join. Hmm. Ni antara pemenang awards :

  Sila click gambar tu kalau nak tengok lagi besar :3 Amik dari blog Unnie Darla ekceli. Terang-terangan @darla_carolina kat situ. Aumm. Banyak gila kot awards nye and of course aku tarak menang apa-apa. lol. Tak kesah pun actually. Harr.

  Gambar kenangan mengenai aku dan Whoopers ? ;___; Ada ke. Jap jap. Haa !

p/s ; MyungEun Is Real ! :D

  Lol. Gambar ni memang membawa sejuta kebahagiaan kepada aku. Fangirl pasal MyungEun dengan Aica , Fyrah , Eisya , Soya Bintat , Sofia tapi sekejap je actually lepas tu semua meroyan fangirl pasal exo la , 1D la . Berjela komennya. Dahla aku online dengan phone. Tehee ~

  Haa , part ni yang paling susah. Lagu. Disebabkan aku selalu tersenyum dengar lagu ni , nah amik ; 
 
                                    


Akhir kata .. wait. Lemme put in blockquote lol ; 
    Whoopers , World of K-Popper's Blogger , Hannan sayang korang semua sangat-sangat tidak kiralah yang rapat atau tak rapat dengan Hannan. Hannan sayang semua ! Whoopers banyak buat Hannan tersenyum + ketawa tak henti-henti. Hannan nak mintak maaf sangat-sangat kalau secara tak sengaja Hannan ada sakitkan / kecilkan hati sesiapa. Mianhae , jeongmal mianhae. Hannan harap Whoopers akan berkekalan. Biar samapai ada #Whoopers20thAnniversary. lol. Aaaminn :') Tbh , Hannan rindu masa Whoopers mula-mula bukak dulu. Rindu semua madu Hannan. Ain , Tyka , Yia , Arina. Semualah ! Hannan taknak kita semua bergaduh :) Saranghae Whoopers ! ;*
MyungEun says bye bye . Aummmm #PoreberMyungEunShipper n.n

1 inspirits&exoL(s)